Rutina ta de îngrijire cu produsele Synergy Therm

Revive Serum: Beneficii și importanță în îngrijirea pielii 

revive-serum-Synergy-Therm

Industria cosmetică a evoluat considerabil în ultimii ani, iar serurile faciale au devenit un element esențial în rutina de îngrijire a pielii. Printre produsele care se remarcă se numără Revive Serum, un ser cu multiple beneficii pentru piele, care a câștigat rapid popularitate datorită rezultatelor sale eficiente și ingredientelor de calitate. Iată câteva elemente esențiale pe care trebuie să le știi despre Revive Serum și cum îl putem include în rutina noastră. 

Ce Este Revive Serum?

Revive Serum este un produs conceput pentru a oferi pielii o doză de hidratare, regenerare și revitalizare. Serurile, în general, sunt produse cu o textură ușoară, care penetrează rapid pielea și livrează ingredientele active în straturile profunde. Revive Serum este formulat cu 0,05% Retinaldehyde echivalentul unui bob de mazăre. 

Beneficiile Revive Serum

1. Reducerea ridurilor 

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea începe să își piardă elasticitatea și fermitatea, ceea ce duce la apariția ridurilor și liniilor fine. Unul dintre beneficiile esențiale ale Revive Serum este capacitatea sa de a stimula producția de colagen și elastină în piele. 

2. Îmbunătățirea Texturii 

Pe lângă reducerea ridurilor, Revive Serum joacă un rol important în îmbunătățirea texturii pielii. Persoanele care se confruntă cu acnee, piele neuniformă, pete pigmentare sau cicatrici pot observa o îmbunătățire semnificativă în urma utilizării acestui produs. 

3. Regenerarea celulară

Revive Serum conține ingrediente care accelerează regenerarea celulară. Factorii de creștere celulară, vitaminele stimulează producerea de noi celule și îmbunătățesc sănătatea generală a pielii. Acest proces de regenerare nu doar că reduce ridurile și liniile fine, dar ajută și la vindecarea rapidă a micilor imperfecțiuni și a cicatricilor.

4. Non-comedogenic și potrivit pentru toate tipurile de piele în special pentru tenul acneic 

Un avantaj suplimentar al Revive Serum este faptul că este non-comedogenic, adică nu blochează porii și nu contribuie la apariția acneei. Acest lucru face ca produsul să fie potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea grasă sau predispusă la acnee.

De asemenea, formula sa ușoară permite o absorbție rapidă, fără a lăsa o senzație de greutate pe piele, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit seara, înainte de aplicarea unei creme hidratante. Complementar acestei rutine este utilizarea SPF-ului a doua zi pentru protecția pielii împotriva razelor UV. 

Ingredientul vedetă –  Retinaldehida

Retinalul mai are nevoie de un singur pas pentru a se putea transforma în acid retinoic și a asigura pielii beneficiile menționate mai sus. Prin aplicarea locală, substanța se transformă în acid retinoic cu ajutorul enzimelor specializate, care se regăsesc la nivelul pielii. Astfel, retinalul este cea mai eficientă și potentă formă de retinoid ce se poate utiliza fără prescripție medicală.

  1. RETINALDEHIDA
  • retinalul este un ingredient care accelerează viteza cu care pielea se regenerează
  • normalizează producția de sebum de la nivelul pielii
  •  întărește bariera naturală a pielii, prin reducerea pierderilor de apă și protejarea fibrelor de colagen existente

Pe lângă retinal, Revive serum conține și:

  1. NIACINAMIDA = vitamina B3 
  • ingredient natural cu proprietăți antiinflamatoare, capabil de a minimiza porii dilatați, în vederea îmbunătățirii texturii pielii
  • potrivită pentru hidratarea și strălucirea pielii, cât și pentru tratarea anumitor afecțiuni, precum acneea, sau pentru prevenirea îmbătrânirii premature a tenului
  1. BISABOLOL
  • susține vindecarea rănilor
  • calmează pielea iritată
  • limitează semnificativ factorii proinflamatori
  • suprimă roșeața pielii
  1. VITAMINA E
  • întărește bariera cutanată a pielii
  •  hidratează pielea, oferindu-i un aspect sănătos

Cum integrăm Revive serum în rutina noastra zilnica?

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la Revive Serum, este important să îl aplici corect și constant. Având în vedere că este un retinoid trebuie integrat treptat în rutină pentru a lăsa pielea să se obișnuiască cu compoziția.  

Iată câțiva pași simpli pentru integrarea acestui produs în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii:

  1. Curăță Pielea: Începe prin a-ți îndepărta machiajul cu apa micelară Synergy Therm care conține niacinamidă și betaină și spală tenul cu Foaming.
  2. Aplică Tonerul: După curățare, folosește tonerul In balance cu aminoacizi și acid hialuronic pentru a echilibra nivelul de pH al pielii și pentru a îndepărta ultimele urme de murdărie. Tonerul ajută, de asemenea, la deschiderea porilor, facilitând pătrunderea serului în piele.
  3. Aplică Revive Serum: Aplică-l pe față și pe gât, folosind mișcări ascendente. Evită zona ochilor, cu excepția cazului în care produsul specifică în mod clar că poate fi folosit și în această zonă sensibilă.
  4. Continuă Cu Crema Hidratantă: După ce serul s-a absorbit complet, aplică crema Hidra-therm potrivită pentru toate tipurile de ten care asigură o hidratare de lungă durată și protecție antioxidantă.
  5. Protecție Solară: Chiar și în zilele înnorate, razele UV pot provoca daune pielii, iar protecția solară este esențială pentru a preveni îmbătrânirea prematură și apariția petelor pigmentare. Acest pas este esențial în rutina cu serul Revive. 

Recipiente airless – inovativ și eficient 

În ceea ce privește dozarea serului Revive, aceasta se realizează în recipiente airless care ajută la păstrarea produsului împiedicând pătrunderea aerului în sticlă. Acestea protejează degradarea și contaminarea produsului, prelungind perioada de valabilitate și menținând eficacitatea. 

De asemenea, acestea oferă o dozare constantă și controlată, permițând utilizatorilor să aplice cantitatea exactă necesară pentru rezultate optime. Minimizează risipa și oferă o valoare excelentă pentru consumatori. 

Ce spun specialiștii? 

Specialiștii subliniază importanța utilizării serului într-o rutină constantă și adaptarea acesteia în funcție de nevoile pielii. Specialiștii recomandă Revive serum datorită retinalului care spre deosebire de alți retinoizi este mai accesibil, mai eficient și preferat în rândul consumatorilor în ceea ce privește introducerea produselor cu retinoizi în rutina lor. 

Știați că?

Retinalul este contraindicat în sarcină și alăptare însă tehnologia a evoluat atât de mult încât oferă o alternativă naturală pentru acest retinoid –  BAKUCHIOLUL. Ingredientul activ din serul care-i poartă numele. Vezi în următorul articol.